De voorzieningen

De voorzieningen

Tjonge Jonge vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Zo kun je bij ons gratis fietsen huren of gebruikmaken van de infraroodcabine. Voor sommige voorzieningen vraag ik een kleine bijdrage. Wil je meteen boeken? Kijk snel in de reserveringskalender.

icoon fietsGeen fiets meegenomen? Geen probleem! Bij Tjonge Jonge vakantiehuis kun je gratis een dames- en een herenfiets lenen. Ook hebben we fietskaarten te leen, waarmee je mooie tochten in de buurt kunt maken. Ik wijs je graag de weg naar de mooiste routes.
icoon broodZin in een eitje bij het ontbijt? Of een lekker broodje? Op zondag haal ik verse broodjes van de bakker. Ik neem graag wat voor je mee. En verse eieren komen natuurlijk zó van onder de kip vandaan!
icoon wifiNatuurlijk hebben we bij Tjonge Jonge Vakantiehuis ook gewoon wifi. Helemaal gratis!
icoon welnessEven lekker een dagje of avondje niks doen? Of vermoeid na een dag er lekker op uit zijn? Tegen een kleine vergoeding kun je gebruikmaken van onze infraroodcabine. Vraag me naar de prijzen!
Huisdieren zijn welkom! Wel vraag ik hiervoor een extra schoonmaakvergoeding.
icoon-beddengoedHanddoeken en beddengoed zijn inclusief: uw bed staat opgemaakt voor u klaar.
icoon vraagtekenHeb je tijdens je verblijf een vraag of een opmerking? Dan kun je me natuurlijk altijd komen opzoeken. Ik geef je graag persoonlijke informatie over de streek, over leuke evenementen in de buurt, over lekkere restaurants en mogelijke fiets- en wandelroutes.