Gastenboek

Gastenboek

Dit vonden eerdere gasten van Tjonge Jonge vakantiehuis. Laat jij ook weten hoe jouw verblijf is bevallen?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tjonge Jonge Vakantiehuis
Average rating:  
 8 reviews
 by siem en Jolanda Moerman

In augustus 2020 hebben wij onze vakantie gevierd in dit geweldige vakantiehuis. Het was warm, zeg maar heet, de eerste week konden we de warmte nog aardig buiten houden. De tweede week kregen we een ventilator te leen. Dat was heerlijk! Zo is deze gastvrouw dus. Als er iets is, dan wordt er gelijk actie ondernomen. De tuin bood ook volop plekjes om schaduw te zoeken. We hebben veel gefietst en ook heerlijk gezwommen in de Dankern See. We voelden ons hier echt thuis. Een aanrader!!! Siem, Jolanda en hondje Vicky.

 by Annelies de Jong

In het laatste weekend van april 2019 hebben we (mijn vriendin en ik) een topweekend gehad. Een mooi huisje in een landelijke omgeving waar we met de hond prachtig gewandeld hebben. De verse eitjes, jam (zelfgemaakt) en verse broodjes op zondag waren super. We komen heel graag nog een keer terug! Annette en Annelies

 by Piet Oddens

Vijf dagen genoten van een fantastisch verblijf in Lindloh. Een heerlijk huisje in een rustige landelijke omgeving. Leuke stadjes in de buurt. Ondanks het wat koude en natte weer (oud en nieuw) toch een prachtige plek om te zijn. Een gezellig en warm ingericht huisje. Annelies, we komen vast en zeker nog wel eens bij je genieten. Dank je wel voor de hartelijkheid. Piet Oddens, Saskia Rooza en onze hond Lisa Luz.

 by Henk Nijhof

Een paradijsje, oase van rust bijna te mooi om waar te zijn!
Naast de boerenhave, kippen een hond een poes ook een geweldige gastvrouw.
Voor herhaling vatbaar

 by Maarten de Vries

Volg het oude smokkelaarsweggetje over de grens en je staat meteen voor de deur. Alles ademt hier de gastvrijheid van Annelies en Henk en hun vele helpers. Met zoveel liefde en toewijding tot stand gebracht, met zoveel liefde en toewijding word je hier ook ontvangen. Ga zitten op een bankje in de prachtige tuin of maak er een wandeling. Ontdek in de omgeving dat het rechtlijnige grensland verrassend veel schoonheid heeft te bieden. Tip voor sportieve fietsers: de heuveltjes van Emen en Hilterberg even ten noorden van Haren. Geheimtipp: de magneetzweefbaan bij Lathen, die met fabriek en al onaangeroerd is blijven liggen sinds alles tot stilstand kwam.

 by Anton Wolters

Wat heb ik genoten van een lang weekend hier in Tjongejonge. Het was een heerlijke uitvalsbasis voor onze fietstochten. De grensstreek is bijzonder en de rustige ligging van Tjongejonge met een prachtig uitzicht over de tuin en de achterliggende akkers maken dit een aanrader! Er zijn twee ruime slaapkamers met twee bedden, een goede badkamer/douche en een lekkere leefuimte met een houtkachtel. Ik kom graag terug en kan het iedereen aanraden

 by Mireille

Wij hebben hier een heel leuk lang weekend gehad! Compleet vakantiehuis met prima bedden. Op de fiets naar de bakker in Rütenbrock, nog even relaxen op het strandje van de Dankernsee en de jongens een rondje karten in Haren. Het ‘Schnellrestaurant’ in Altenberge is een aanrader. Emmen, Meppen en Haren liggen dichtbij.

 by Elly

Een heerlijke plek. De kamers zijn gezellig ingericht! En we hadden zulk fantastisch goed weer op onze fietsvakantie in de omgeving van Emmen, helemaal top!!